YOGA DOCENTEN

 

Docente en eigenaresse - Annet

Sporten en bewegen zijn altijd al een onderdeel geweest in mijn leven. Mijn eerste kennismaking met yoga was met de intentie om rust en balans te vinden. Ik had toen nog niet in de gaten wat yoga voor mij zou gaan betekenen. Al snel kwam ik erachter dat yoga niet alleen maar rekken en strekken is maar dat het langzaamaan een levenswijze begon te worden, ik werd me steeds bewuster van mijn eigen handelen en de effecten daarvan. Yoga heeft mij rust, balans en innerlijke kracht gebracht.

Mijn enthousiasme en leergierigheid brachten mij dat ik me nog meer wilde verdiepen in yoga en de filosofie daarachter. Ik volgde mijn 500 uur opleiding tot allround yogadocent bij Yoga College Tilburg. Vervolgens ben ik gestart met een Yoga Nidra opleiding en daarna heb ik een Yin Yoga opleiding afgerond.

Tijdens mijn les neem ik je mee in de verdieping van houdingen, meditatie en ademhaling waarbij je zachtheid, bewustwording van lichaam en geest maar ook je grenzen leert verkennen. Hierdoor is er ruimte voor je eigen proces waarin je mag leren loslaten en te zijn wie je bent zodat je dat mee kunt nemen in je dagelijks leven.

Ik vind het belangrijk om mijn lessen met rust en warmte te geven waarbij iedereen zich thuis en veilig voelt. Om naar binnen te keren en goed te luisteren naar wat jouw lichaam jou vertelt en je weer in contact te brengen met jezelf. Maar het belangrijkste tijdens mijn les is dat je lief bent voor jezelf!

Ik hoop je een keer in mijn les te mogen ontmoeten.

Namasté Annet

Docente Jolanda

Wat een geluk dat ik yogalessen mag geven op deze fijne plek bij lieve vriendin Annet. Ik voel me bevoorrecht en dankbaar.
Mijn eerste ervaring met yoga gaat al heel wat jaartjes terug en ik had toen nog geen flauw idee wat het me zou gaan brengen. Inmiddels kan ik zeggen dat de beoefening van yoga mijn leven heeft veranderd. Ik heb meer geduld gekregen, leef bewuster, eet gezonder, heb meer vertrouwen in mezelf en in het leven. Niet alleen mijn lijf is flexibeler geworden maar ook mijn geest. De beoefening van yoga leert me te luisteren naar de grenzen van mijn lijf, leert me te voelen wat ik nodig heb. Alles ontvangen en verwelkomen

wat zich aandient, of het nou leuk is of niet. Volledige acceptatie in het hier en nu en dat lukt echt niet altijd, en dat maakt niet uit. Het is één groot leerproces, zonder einddoel en het reikt ver buiten de yogamat.

Mijn naam is Jolanda, ben 54 jr., getrouwd met Hans en moeder van twee volwassen zonen. Ik werk bijna 25 jaar in het Catharina ziekenhuis en mijn grootste passies zijn zingen, mijn dagelijkse yoga practice, het geven van yogales en ons huis in Griekenland. Verder houd ik ervan tijd door te brengen met de mensen waarvan ik houd, rust en ruimte voor mezelf creëren, lekker eten, gitaarspelen en tijd doorbrengen in de natuur.

In Tilburg volgde ik de opleiding (500u) tot all-round yogadocent en momenteel geef ik van allerlei lessen in Nuenen en Eindhoven.

Ik kijk ernaar uit je op de mat te ontmoeten en iets van mij passie voor yoga te kunnen overdragen en je te laten voelen wat yoga voor je geest en lijf kan gaan betekenen.

Namasté Jolanda